Ahli-ahli parti Gabungan USA dan pemimpin sekali ingin sekali saya ingatkan supaya tidak berasa selesa sebaliknya perlu bangkit mengerah segala tenaga dan tumpuan untuk berdepan cabaran getir pada PRU14 yang semakin dekat.

Ahli-ahli Gabungan USA dan Pemimpin USA perlulah menghimpunkan segala kekuatan, Memfokuskan pemikiran dan menzahirkan kebersamaan masa depan parti, Agama, bangsa Sabahan dan Tanah Air Sabah.

Dengan Tekad yang bulat dan Azam yang kuat, saya inginkan Ahli USA dan Pemimpin USA Bangkit dengan semangat luar biasa bahawa menerusi Gabungan USA kita mempertahankan kedaulatan bangsa Sabahan serta Maruah kehidupan Rakyat Sabahan.

Saya juga suka untuk ingatkan Ahli Gabungan USA dan Pemimpin USA supaya merapatkan Saf serta mengetepikan kepentingan Peribadi dalam Perjuangan demi kepentingan Rakyat Sabahan dan Negeri Sabah.

Pada masa sama Pemuda,Wanita dan Wanita Muda perlu menjadi barisan hadapan mempertahankan habis-habisan Gabungan USA dan Pemimpin USA yang kini menerima serangan daripada segenap penjuru, selain sentiasa berada dalam keadaan terbaik dan Siap Siaga untuk berdepan PRU14 kelak.

Apabila Perdana Menteri Membubarkan Parlimen dan Mengumumkan Pilihan raya Umum, Kita sudah pun bersedia sepenuhnya untuk menghadapinya.

DDR MOHD IRWAN SHAH.
PMDKN PARTI HARAPAN RAKYAT.
Labels:

Post a Comment

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.