TJ Jamain
Gabungan Sabah turut menampilkan ramai pemimpin muda, setiap parti mengandungi antara 20-30 orang exco, menjadikan PEMUDA GABUNGAN mempunyai angkatan barisan hadapan terbesar dan terkuat di Sabah. Malah barisan hadapan ini membimbing ribuan lagi anak muda yang bersedia menyahut cabaran semasa pilihanraya.

Gabungan Muda SABAH yang ditubuhkan pada awal tahun 2017, turut diwarnai dengan pemuda pelbagai kemahiran, dari pekerja binaan, pemandu bas/teksi, petani, peladang, pekerja sektor pelancongan, tukang dan jurubina, ahli perniagaan, doktor, peguam, ahli ekonomi, pendidik, pensyarah, penyanyi, pemuzik, produser, jurugambar, penulis, pelukis, jurutera dan lain-lain lagi.

Ditambah lagi mereka bukan saja datang dari pelbagai sektor, malah ramai sebelum ini pernah berjuang melalui parti lain dan tidak kurang merupakan muka baru dalam politik yang tidak mahu ketinggalan berjuang untuk Sabah.

Pasukan besar ini dibawah seliaan Ketua-ketua Pemuda Parti SAPP, STAR, HARAPAN RAKYAT dan PPRS dan dibawah naungan GEMA SABAH yang dari masa ke semasa memberikan input, sokongan dan mengukuhkan. Ini tidak dimiliki oleh pasukan lain dalam pembangkang Tempatan.

Semoga kita semua tabah, bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan pilihanraya diadakan pada hujung tahun 2017 atau awal tahun 2018.
Labels:

Post a Comment

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.